Hvad gør vi?

1:1 Teater sætter historiefortælling i højsædet og udfordrer elevens fantasi!

Med hjælp fra en række enkle modeller og værktøjer, specielt udviklet til 1:1 Teater, bringer vi både elever og lærere op af stolene og ud i rummet, alt imens vi introducerer de grundlæggende elementer, som en god historie kan og bør indeholde.

Vi arbejder med mange forskellige redskaber, der skal sikre afveksling i undervisningen, samtidigt med at processerne gentages i forskellige formater, så der tilrettelægges bedst muligt for læring.

Eleverne får muligheden for at råbe, bygge med legoklodser, overforbruge Post-its, bruge elementer fra deres egen hverdag, lade fantasien få frit løb og holde både lærere og projektets undervisere til ilden, så leg og morskab bliver en aktiv del af læringsforløbet.

Der er mulighed for både at se skuespillere arbejde med elevernes tekster, selv sætte en forestilling op, eller kun køre et undervisningsforløb på klassen. Hver udgave af 1:1 Teater skræddersys den enkelte skoles behov og kan fås i alle prisklasser.

Her kan Du se vores projektbeskrivelse, tankerne bag og formålet med projektet, og her kan Du se en grundig gennemgang af vores undervisningsforløb.

En kortere gennemgang af vores undervisningsforløb for folkeskolen finder Du i brochuren her: